En presentation vid ett konsultföretag som bistår vid rekrytering i Norden

Konsultföretag för uppdrag inom Life Science i hela Norden

Jenseus Consulting är ett rikstäckande konsultföretag, som bistår er med rekrytering av konsulter inom läkemedelsbranschen. Vi har en stor bredd och en gedigen och lång erfarenhet av bemanning.

Jenseus Consulting är ett konsultföretag som åtar sig uppdrag inom försäljning och marknadsföring i hela Sverige och Norden. Vi erbjuder rikstäckande försäljning av konsulter inom Life Science, läkemedel, medicinteknik och bioteknik.

Du hittar oss i centrala Uddevalla, men vi har kontakter över hela landet, från norr till söder i hela Norden. Det är en av våra styrkor - att vi har bemanning där vi bäst behövs. Kontakta oss gärna för mer information.
 

Jenseus Corner på Facebook

Vi finns numera på Facebook! Det är tänkt att vara en naturlig knutpunkt för alla inom läkemedelsindustrin där vi kan hålla kontakt och bestämma tid för After Work!

Vad vi kan göra för dig


Jenseus Consulting startades 2001 och vi finns representerade över hela Sverige. Våra kärnvärden är:

  • Försäljning
  • Relationer
  • Samarbete
  • Resultat

Vi är ett konsultföretag som samarbetar med konsulter i toppskiktet och vi är mycket måna om att du som kund ska bli nöjd med din rekrytering. Vi har en tydlig målsättning för varje kund och varje uppdrag. Vår ambition är att våra kärnvärden följs och hålls ihop hela vägen. Vi rekryterar hela tiden nya konsulter som tidigare ska ha arbetat som produktspecialister inom olika områden.

Vilka är vi?


Jenseus Consulting är ett konsultföretag som har lång erfarenhet inom Life Science. Vår personal har alla en gedigen utbildning och en stor kompetens inom alla de yrkesområden som vi representerar.

De som arbetar med oss har stor social kompetens och en mycket hög servicenivå, allt för att våra kunder ska känna att de får ut mesta möjliga av sina rekryteringar.

Bemanning är något vi kan mycket väl då vi funnits i drygt 13 år. Att samarbeta med Jenseus Consulting ska kännas positivt och vår ambition är att våra kunder ska anlita oss om och om igen. Oss kan ni kontakta för uppdrag oavsett var i Sverige eller Norden det gäller.
 

Kontaktinformation