Ett bemanningsföretag verksamt i hela Norden med fokus på läkemedelsindustrin

Vi hjälper er att rekrytera spetskompetens till ert företag

Jenseus Consulting är ett bemanningsföretag som arbetar med de allra bästa konsulterna inom läkemedelsbranschen. Vi rekryterar läkemedelskonsulter inom Life Science inom alla terapiområden, för uppdrag över hela Sverige och Norden.

Vår tyngdpunkt som bemanningsföretag ligger på läkemedelsindustrin, medicinteknik och bioteknik. 

Jenseus Consulting är ett personligt och mycket engagerat bemanningsföretag och vi är väl insatta i branschens krav och har den kompetens som krävs för att tillsätta rätt person på rätt uppdrag. 

Just nu nyrekryterar vi läkemedelskonsulter inom alla terapiområden. Du bör ha rätt utbildning och en längre tids yrkeserfarenhet. Vi söker även konsulter inom medicinteknik. Tveka inte - utan ring oss omgående!

Ett bemanningsföretag i Norden med fokus på läkemedelsindustrin

Nya medarbetare

Med lång erfarenhet vet vi idag vad som krävs av oss och vad våra kunder vill ha. Vi söker hela tiden nya och kompetenta medarbetare, från alla delar av Sverige och Norden. Vi söker någon som idag framgångsrikt arbetar som produktspecialist och som är intresserad av att utvecklas. Du bör även förstå vikten av relationer, försäljning, samarbete och resultat.

Är du den vi söker?

Medicintekniskt tillbehör

Vad krävs

Förutom att du ska vara en av de bästa inom ditt område krävs en längre säljerfarenhet inom läkemedels- och /eller medicintekniska industrin. Du bör vara flexibel, kreativ och driven och ha lång erfarenhet av affärsrelationer.

Är du vår nya teamarbetare?

En handskakning

Rätt person?

Vill du arbeta inom ett dynamiskt och växande företag som hela tiden ligger i framkant inom de områden som vi representerar? Ja då är du rätt person. Vi söker konsulter från alla delar av Sverige och Norden. Fyll i intresseanmälan och vi kontaktar dig för en första intervju om du uppfyller de krav som vi ställer.

Klicka här för intresseanmälan!