Ett bemanningsföretag för uppdrag runt om i Norden

Jenseus Consulting  - vi levererar förstklassiga tjänster

Jenseus Consulting bemanningsföretag bistår dig i att rekrytera duktiga konsulter till ditt företag, oavsett var i Norden ni befinner er. Vi har specialiserat oss i första hand inom läkemedelsbolagen. Medicinteknik är en av våra många inriktningar.

Vi har ända sedan starten vuxit hela tiden och är idag ett moderbolag till Läkarbemanning och även delägare i en klinik.
 

Kvalitet


När du anlitar en konsult från Jenseus Consulting bemanningsföretag, får du en person med mycket hög kompetens framför allt inom medicinteknik och bioteknik. Vi levererar endast förstklassiga tjänster och vi har ett nära samarbete med våra kunder i alla uppdrag. För oss är en hög servicenivå viktigt.

Våra konsulter


Våra konsulter har alla en lång och gedigen utbildning bakom sig och alla har sina specialistområden. Vi arbetar mycket med läkemedelsbolag samt inom medicinteknik och bioteknik. Vi har kunder över hela Norden. Det är en spännande bransch och vi följer alltid med i nya tekniker och ser till att vara i framkant inom vårt område.

Bemanning


Oavsett om du behöver förstärkning under en kortare period eller för längre projekt, kan vi på bemanningsföretag Jenseus Consulting bistå dig att hitta rätt person. Så tveka inte att kontakta oss. Vi har konsulter i samtliga av landets distrikt och är verksamma över hela Norden. Vår målsättning är att du som kund ska märka att du anlitat Jenseus Consulting - endast det bästa är bra nog.

Tre konsulter på ett bemanningsföretag verksamt i hela Norden