Jenseus Consulting hjälper dig att rekrytera för uppdrag i Norden

Hos Jenseus Consulting hittar du konsulter för alla tillfällen. Allt från produktspecialister till Vd inom Life Science.

Vår affärsidé är att rekrytera duktiga konsulter verksamma runt om i Sverige och Norden, för att öka ert företags försäljning och för att bidra med extrakompetens vid både längre vakanser eller kortare uppdrag. Att bli bäst på försäljning, samarbete och relationer med tydliga resultat är viktigt för oss. Vi kan erbjuda hela försäljningsteam där du får alla kompetenser inom samma arbetsgrupp.

Vakanser

Jenseus Consulting hjälper dig att rekrytera i Norden

Vi är duktiga på läkemedel och har stor kompetens inom läkemedelsbranschen, medicinteknik och bioteknik. Anlita oss då din egen personal kommer vara borta från arbetet under en längre tid. Vi erbjuder mycket mer än bara att fylla en vakans, du får del av vårt stora kontaktnät och av vår långa erfarenhet och kompetens. Vilket bidrar till ökad lönsamhet för ditt företag.

Stöd och resurser

Ett team av kompetenta konsulter

Känner ni att ni inte har tid för nyrekryterade? Anlita oss för att hjälpa och stödja era nyanställda så att de snabbt kommer in i ert företag och alla rutiner. Vi finns där som en resurs och våra etablerade konsulter kan vägleda er nya personal inom både försäljning och marknadsföring. Vi finns i Sverige men är verksamma inom hela Norden.

Vad vi kan hjälpa er med

En grupp konsulter

Konkurrensen är hård och alla slåss om varje marknadsandel. Ta hjälp av oss vid större lanseringar eller då ni vill vidga era vyer lite. Vi har konsulter över hela Sverige och vi har lång erfarenhet av läkemedelsindustrin. Med våra kunskaper och vårt kontaktnät över hela Norden, kommer ni lyckas bra med att snabbt öka era marknadsandelar. Vårt uppdrag är att rekrytera rätt person till rätt uppdrag!